И рап сензацията Мишо Шамара се предаде пред принципите си и

...
И рап сензацията Мишо Шамара се предаде пред принципите си и
Коментари Харесай

Мишо Шамара пропя чалга

И рап сензацията Мишо Шамара се съобщи пред правилата си и запя чалга. Песента е в колаборация с попфолк певицата Наташа Монева.

В парчето присъединяване взима и нейният брачен партньор Ивайло Монев – Rockera. Сингълът се назовава „ Искам да те имам “ и е изработен по бийтове от Лил Ша - сина на Шамара. Както е известно, Мишо Шамара се назовава още и Биг Ша.

Идеята да се направи сходна колаборация била на брачна половинка на Наташа - Ивайло Рокера. Той бил дълготраен другар на Шамара. При една от срещите им споделил концепцията, че е добре да създадат нещо дружно, а Мишо приел с удоволствие, разясни Наташа. „ Песента е записана в студио във Варна, а клипът е сниман в Лондон “, сподели още тя пред „ Телеграф “.

Текстът е тройно дело на Рокера, Биг Ша и Наташа.

Първоначалната концепция била взаимната ария да е единствено сред Рокера и Шамара, само че след записа Ивайло предложил на Наташа да направи припева, изяснява тя. Така и станало. Песента се приема добре от почитателите и към този момент има доста гледания и споделяния, приключи певицата. Видеоклипът е дело на Павел Симеонов. А записът и обработката на Гошо Малкия ЖО.

 

Виж видеото ТУК!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР